Ons Verhaal

in ‘t kort

12/12/12: DE MAGISCHE DATUM

Het is de dag waarop niet alleen de zoon van Bart, maar ook de zoon van Quinten werd geboren. Onze madammen lagen op slechts enkele kamers van elkaar en wij wisten dat niet. We kenden elkaar wel door een gezamenlijke vriend maar verder hadden we eigenlijk weinig contact.

Enkele jaren later...

Tijd dat onze zoontjes leren zwemmen en we besluiten ze samen zwemles te laten volgen. Terwijl de kids in het water lagen, zaten Bart & Quinten te brainstormen over de belangrijke dingen des levens, zoals koffie.

Bart was toen cacao-brander bij Callebaut en het principe van koffie branden is eigenlijk net hetzelfde als bij cacao. Hij kon dus zijn expertise gebruiken om koffie te branden.

Maar om een zaak op te starten, had hij wel dingen nodig zoals een logo, huisstijl, website, marketingshizzle, enz… In comes Quinten, die al jaren actief was (en is) als grafisch ontwerper en de wereld van de reclame als zijn broekzak kent. 

Lang verhaal kort: Quinten zag zo een koffie-avontuur ook zitten en zo ontstond Zwerte koffie.

We hebben elk onze sterktes. Bart is meester brander en kent alles van productie. Quinten giet het in een mooi jasje en zorgt voor de technische kant. We moeien ons dus amper met elkaars job, maar over 1 ding zijn we het altijd eens:

KWALITEIT IS ONS STOKPAARDJE!