Heb jij al lekkere koffie in je zaak?

Je geeft een klein fortuin uit aan het imago van je merk. Het is de identiteit van je zaak en dat moet uitstralen in alles wat je doet. Ook in je koffie!

Voordelen zakelijk bestellen

  • Het beste tarief voor vers gebrande specialty grade koffie

  • Eenmalige aankopen of
  • Periodieke bestellingen

  • Tijdswinst door minder administratie

  • Gratis verzending vanaf 85 euro

  • Geen contracten of verplichtingen

  • Hou het cafeïne-niveau op peil en val nooit zonder koffie

Bestel nu via ons B2B platform aan de beste tarieven, keuze voor abonnement met domiciliëring en val nooit meer zonder lekkere koffie!
Inschrijven en bestellen doe je in een paar minuten.

Private Labeling

Onze koffie met jouw gepersonaliseerd etiket? Ideaal om met je eigen koffiemerk te starten, maar ook als eindejaarsgeschenk of product in jouw shop. Toon je klanten dat je ook aan details belang hecht. Zeer interessant als je een evenement organiseert.
Er is zelfs geen minimum afname verplicht. Vraag meer info.

Waarom specialty grade koffie

Minderwaardige bonen zijn meestal zeer donker gebrand waardoor deze hun smaak wat verliezen (gelukkig maar want die wil je niet puur proeven) en ze zijn zeer vet wat het bonen-reservoir en de molen van je machine enorm kan vervuilen. Gebruik daarom enkel bonen van hoge kwaliteit en trage branding (zoals Zwerte arabica koffiebonen) voor optimaal koffiegenot.

Service en verkoop Professionele Koffiemachines

Zwerte Koffiebranderij & Caftec werken samen voor Horeca koffiemachines. Caftec heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector en is een betrouwbare partner voor het type service waarvoor wij garant staan.

Ben je op zoek naar een professioneel koffietoestel met uitzonderlijke service in combinatie met Zwerte specialty grade koffie? Neem dan zeker contact met ons op! We gaan samen op zoek naar de perfecte huwelijk tussen machine, koffie en jouw zaak!

Caftec Hamme - gebruik Zwerte Koffie voor het beste resultaat.
Caftec Hamme Horeca Koffiemachines