Heb jij al lekkere koffie in je zaak?

Wij bieden bedrijven en horeca een totaaloplossing voor koffie.
Coffee Corner in jouw bedrijf, koffie en machine in een restaurant, koffie in vergaderzaal, van halfautomaat tot volautomaat. We doen het allemaal.

Kies voor Zwerte in uw zaak en geniet van een uiterst voordelig tarief. Eenvoudig bestellen via e-mail.

Je geeft een klein fortuin uit aan het imago van je merk. Het is de identiteit van je zaak en dat moet uitstralen in alles wat je doet. Ook je koffie!

 

Private Labeling

Onze koffie met jouw etiket? Ideaal om met je eigen koffiemerk te starten, maar ook als eindejaarsgeschenk of product in jouw shop. Toon je klanten dat je ook aan details belang hecht. Zeer interessant als je een evenement organiseert.

Speciale verzoeken

Wij zijn bijna zo flexibel als een Russische gymnaste op gebied van speciale verzoeken. Dus aarzel niet ons te contacteren!

Enkel koffie

Je hebt al een machine staan en wil onze bonen gaan gebruiken. Een excellente keuze want minderwaardige bonen zijn meestal zeer donker gebrand waardoor deze hun smaak wat verliezen (gelukkig maar want die wil je niet puur proeven) en ze zijn zeer vet wat het bonen-reservoir en de molen van je machine enorm kan vervuilen. Gebruik daarom enkel bonen van hoge kwaliteit en trage branding (zoals Zwerte koffiebonen) voor optimaal koffiegenot.
Onze Mild Mild City Roast is een topper hiervoor.

Service en verkoop Professionele Koffiemachines

Zwerte Koffiebranderij & Caftec werken samen voor Horeca koffiemachines. Caftec heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector en is een betrouwbare partner voor het type service waarvoor wij garant staan.

Ben je op zoek naar een professioneel koffietoestel met uitzonderlijke service in combinatie met Zwerte specialty grade koffie? Neem dan zeker contact met ons op! We gaan samen op zoek naar de perfecte huwelijk tussen machine, koffie en jouw zaak!

Caftec Hamme - gebruik Zwerte Koffie voor het beste resultaat.
Caftec Hamme Horeca Koffiemachines